Ryhmät ja yritykset

Vähäveden tilalle voi tulla päiväkodin kanssa, koululaisten luokkaretkelle tai työporukalla retkeilemään kokouksen lomassa.

Liikutamme erilaisia tiimejä ja ryhmiä

Ryhmät ja yritykset

Vähäveden tilalle voi tulla päiväkodin kanssa tai koululaisten luokkaretkelle. Myös työporukoilla on mahdollisuus pitää kokousta ennen melontaa, tilata ruokailu tai kahvia.

Tilalla pääsee rentoutumaan ja nauttimaan kauniista järvimaisemista meloen ammattilaisten opastuksella. Useista järvistä koostuva puhdas vesistö mahdollistaa monipuoliset retkivaihtoehdot upean luonnon keskellä, ja vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

 

Räätälöimme jokaisen retken asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakas voi tilata esimerkiksi melontakokeilun, lyhyen päiväretken tai retkipaketin, johon melontaretken lisäksi voidaan sisällyttää ruokailut maastossa, retkioppaan palvelut ja telttamajoituksen leirialueella. Päivän ohjelmaan voidaan sisällyttää myös asiakkaan omaa koulutusta retkituvassa tai ohjelmaa tilan ympäristössä.

 

Retkitupa on tilan asiakkaiden käytössä. Tuvassa voi vaihtaa vaatteita, syödä eväitä ja pitää kokousta. Retkituvassa on lisäksi pieni keittiö. Tuvan keittiössä voi valmistaa ruokaa ja jääkaapissa säilyttää eväitä.

Retkitupa sopii esimerkiksi yksikkökokouksen pitopaikaksi ennen varsinaista kanoottiretkeä

Pyydä tarjous kanoottiretkipaketista!

Muutama esimerkki ryhmille

Hyvä tietää

Kanoottiretkeen sisältyy aina lyhyt melonta- ja turvakoulutus, joka pääsääntöisesti järjestetään kanoottirannassa. Opastus sisältää kanootin/kajakin esittelyn, varusteiden käsittelyn sekä melonnan perustekniikkaa. Kanootin kaatumisen varalta käydään lävitse yksinkertaiset toimenpiteet. Rannassa on useita nuotiopaikkoja, ruokailulaavu, puusee sekä roskiksia. Lisäksi muistutetaan mökkirantojen huomioimisesta, roskaamisesta ja äänen käytöstä järvellä. Varaudu säänmukaiseen pukeutumiseen.  Ota mukaan päähine, vaihtovaateet, uimavarusteet, (hanskat) ja jalkineet, joilla voi mahdollisesti astua veteen. Myöskään retkieväitä ja riittävää määrää juotavaa ei saa unohtaa (1 ½l /henkilö).

Vähäveden tilan retkitupa varattavissa vaikka tiimipalaveriin max.20hlö.ä. Tilavuokra kesällä 50€/h + alv

 • Lyhyt ja helppo kanoottiretki työporukalle kesto n. 3-4h. Hinnat alkaen oppaalla 40€/ hlö + alv

  • Saapuminen tilalle, melontavarusteiden jako ja melontakoulutus rannassa.
  • Melotaan järvialueella oppaan johdolla, pidetään tauko ja/tai nautitaan kahvit ja sämpylät.
  • Palataan rantaan, jossa voidaan uida, kokeilla vielä erilaisia kanootteja.
  • Retken päätteeksi tilan rannassa keittolounas.
 • Kanoottiretki erämaajärvillä kesto n. 6h. Hinnat alkaen oppaalla ja lounaalla 70€/hlö + alv

  • Saapuminen tilalle, melontavarusteiden jako ja melontakoulutus rannassa. Mahdollisuus tulokahveille rannassa.
  • Melotaan järvialueella oppaan johdolla, pidetään tauko ja/tai nautitaan maastoruokailu.
  • Palataan rantaan, jossa voidaan uida, kokeilla vielä erilaisia kanootteja.
 • Retkipäivä tilalle kesto n. 2-4h. Päiväkoti-ikäisistä alkaen.

  • Tutustutaan tilan eläimiin, kokeillaan melontaa, uidaan ja grillataan tai syödään lounasta rannassa. Hinta räätälöidään sisällön mukaan.
 • Retkipäivä tilalle kesto n. 4-5h.

  • Tutustutaan tilan eläimiin, kokeillaan melontaa, uidaan ja grillataan tai syödään lounasta rannassa. Retkeen voidaan sisällyttää retkeilyyn soveltuvaa melontakoulutusta ja luontoaiheisia teemapisteitä. Hinta räätälöidään retken sisällön mukaan.

Ruokatilauksissa minimi määrä on 8 henkilöä, josta laskutetaan. Retkiä voi suunnitella myös omilla eväillä ja ilman opasta.

Vähävedenpihatie 20, 03600 Karkkila

p. 044 977 4413, info@vahavedentila.fi